Mam pytanie czy to co pisze niejaki zawodnik to jest prawda czy to tylko wyssane z palca mogła by osoba zajmująca się oficjalną stroną napisać jakiegoś newsa bo ostatni jest z przed miesiąca , było coś mówione w wywiadzie z prezesem że będziemy testować zawodników jak będzie lód a tu ani widu ani słychu nikogo nie ma jak i polaków tak i obcokrajowców wiem wiem podobno ciężko się z prezesem umówić ale jest jeszcze jeden portal prowadzony chyba przez naszego admnia tam za to są newsy (ostatni z 2008 wywiad z Gruthem) albo same wklejki z innych portali w całości albo w kawałku a podobno miało tam nigdy nie być i prawie zero artykułów własnych .Jak się nie chce czegoś robić lub nie ma czasu to lepiej się za to nie zabierać .Pozdrawiam
Myśle że na testowanie zawodników przyjdzie jeszcze czas. Na dobrą sprawe na lodzie drużyna trenuje dopiero od piątku. Oczywiście nie należy zapominać że na zatrudnienie nowych zawodników trzeba pieniedzy i to nie na jeden raz. A dobrze by było się jeszcze chwilke powstrzymać ze sprawdzaniem zawodników o których nic nie wiemy bo jeszcze może się okazać że do wzięcia będzie niemal całe Zagłębie. A było by kilku bardzo przydatnych zawodników. Ale tak jak mówie najpierw pewność ze będzie kasa a póżniej podpisywanie kontraktów. Bo przecież nikt nie chce tego co dzieje się w Sosnowcu.
[ Dodano: Pon 02 Sie, 2010 22:30 ]
Jak myślicie kto powinien zostać kapitanem drużyny na najbliższy sezon ? Ja widziałbym w tej roli trzech zawodników. Pierwszy to Marek Pohl , drugi to Miro Zatko i trzeci .... Artur Ślusarczyk. Wiem że Ślusar to całkowicie nowy zawodnik w drużynie ale w Sosnowcu z tej funkcji wywiązywał się bardzo dobrze. Potrafił zmobilizować drużyne a przy tylu młodych zawodnikach co my mamy to będzie bardzo ważne. Ale tak jak pisze z tej trójki każdy byłby dobry. Co wy na to?
Dam znać jak będzie wiadomo na 100%, na razie jak widać wszystko to jest "płynne". Myślę, że będzie to 17-18.
P.S. Na dyskusje z pewnym indywiduum, który widzi to chce widzieć nie mam ochoty. Najpierw wypada się zastanowić skąd (i na jakiej zasadzie) ukazują się newsy, a dopiero po zrozumieniu zasad wylewać swój jad... (jak się nie można powstrzymać)
A tak w ogóle to żaden portal tylko taka sobie stronka, na którą nowi specjaliści nie powinni zaglądać by nie urazić swych odczuć estetycznych. A poza tym prawda jest taka, że... portal hokejowy jest tylko jeden! Amen.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum