powiem tylk otyle ze to duzo czasu zajmie, mi to duzo zajmuje jak czasem chwyce 4,5 bramek ...kiedys jak z 100cznia chwycilem 10 to na dwa dni rozlozylem a pliki mialy tylko po 50 mg cos okolo a Utube muli ostatnio i dlugo sie wgrywa
No więc tak, dział można zrobić, filmiki z każdego meczu powstawiać, które będą na serwerach YT. Tylko to musi być tak jak Andrzej napisał, czyli nie kiedy się komu zachce. Więc panowie co robimy?
ja juz przywyklem do tego co robie, wiec tyle bramek ile zlapie to tyle wrzucam na UT a potem te linki moga isc do tego nowego dzialu na glownej, szczerze to przydalby sie ktos jeszcze np z drugiej strony
no linki sa to mozna je przeciez jakos skopiowac na str glowna w takiej postaci
<object ..../object> o ile to mozliwe
a moze by tak dodac mapke dojazdu na lodowisko z katowic, tych, jastrzebia, oswiecimia czy sosnowca ?
jak chcecie to moge na toutube wrzucic fajny film o janowie i nikiszowcu (fotki z samolotu - bedzie to taka multimedialna promocja naszych okolic) co sadzicie ?
Co do filmu jestem za... fajnie, żę ktoś chce pomóc. Z mapkami bym nie przesadzał, trzeba by po pierwsze je przygotować profesjonalnie, po drugie stworzyć dział gdzie trzeba by je wrzucić... przecież nie będziemy ich upychać bezpośrednio na głównej
Panowie i Panie mam takiego pomysła na nowy sezon (nie wiem jak by to mogło być zrealizowane od strony technicznej, czy w ogóle jest taka możliwość żeby system podliczał wszystkie głosy w rozliczeniu po każdym meczu i cały sezon)
Wpadłem na pomysł żeby po każdym meczu wybierać najlepszego zawodnika spotkania każdy mógł by oddać głos do czasu rozpoczęcia następnego spotkania .W śród uczestników można było by rozlosować jakieś gadżety a najlepszy zawodnik (na koniec sezonu)mógł by dostać jakiś ciekawy prezent Co wy na to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum