Stasiu zainwestuj trocha kasy w sateita cyfrowo (talyz, 2 konwertery, trocha kabli i tuner cyfrowy) tuner nojlepij jakis starszy model fergusona latwo sie "łamią" chopie mosz za darmo ponad 400 kanałów w tym chyba z 6 na kerych nontoper leci ino hokej
Stasiu zainwestuj trocha kasy w sateita cyfrowo (talyz, 2 konwertery, trocha kabli i tuner cyfrowy) tuner nojlepij jakis starszy model fergusona latwo sie "łamią" chopie mosz za darmo ponad 400 kanałów w tym chyba z 6 na kerych nontoper leci ino hokej
Właśnie oglądałem na ESPN meczfinałowy konferencji Zachodniej pomiędzy Chicago Black Hawks a San Jose Sharks i mecz zakończył się zwycięstwem Chicago 4:2, tym samym poznaliśmy pierwszego finalistę ligi. Jutro mam nadzieję dołączy do nich moja ulubiona drużyna PHILADELPHIA FLYERS LETS GOOOO FLYERSSSS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum