A jaki jest powód, że olałeś Naprzód, a teraz zjawiasz się raz na kilka m-cy z i wypowiadasz się z podtekstem za każdym razem...? (tylko nie mów, że to pytanie zatroskanego kibica o losy janowskiej młodzieży)
A jaki jest powód, że olałeś Naprzód, a teraz zjawiasz się raz na kilka m-cy z i wypowiadasz się z podtekstem za każdym razem...? (tylko nie mów, że to pytanie zatroskanego kibica o losy janowskiej młodzieży)
Pytam bo mnie to troche zdziwiło. Mój powód jest taki- odechciało mi sie, znudziło. Oby sie tylko nie znudziło tym maluchom.
A forum jest od tego co by sie można było o pewne rzeczy zapytać.
Pytam bo mnie to troche zdziwiło. Mój powód jest taki- odechciało mi sie, znudziło. Oby sie tylko nie znudziło tym maluchom.
A forum jest od tego co by sie można było o pewne rzeczy zapytać.
a wiec wynik z sosnowcem 11 - 1 dla sosnowca , a ten z unia to 4 - 1 dla uni
pozdrawiam
Jest jakiś powód porażek naszych młodych hokeistów ? Bo z tego co pamiętam to rok, dwa lata temu lali wszystkich.
Z tego co mi wiadomo to przeskoczyli o rok i graja w grupach gdzie we wszystkich drużynach przeciwnicy są starsi od naszych o rok albo i nawet dwa lata
zaki starsze graja teraz z druzynami rocznika 96 a oni sa rocznik 97 i 98 . W tym sezonie sa roczniki 96 i 97 , a nasza druzyna nieposiada nikogo z rocznika 96 . Z tego co widac w tym wieku jeden rok to bardzo duzo , mecze przewaznie przegrywaja siłowo.
W nastepnym sezonie w zakach starszych graja roczniki 97 i 98 a wiec powinni znowu panowac w lidze tak jak w poprzednich sezonach
pozdrawiam mb72
i jeszcze dla uaktualnienia dzis przegrali z unia 2 - 15
[ Dodano: Nie 07 Mar, 2010 17:06 ]
sprostowanie 2-14 a nie 2-15
AndRzeJ Administrator Zwycięzca Ligi Typerów 2008/09, 2009/10
[ Dodano: Nie 21 Mar, 2010 19:50 ]
tu to tylko jo pisza?
dzisiaj w ostatnim meczu ligi zaki przegrały w sosnowcu z 1 druzynom 4-6
sezon zakonczyli na 4 pozycji
pozdrawiam mb
W dniach 24-25 kwietnia na lodowisku Jantor odbędzie się Turniej o Puchar Prezydenta Miasta Katowice. W imprezie, która stała się już tradycją udział wezmą drużyny żaków starszych (roczniki 97-98) pięciu klubów – JKH Jastrzębie, MMKS Nowy Targ, Dunaujvaros (Węgry), MOSM Bytom oraz MUKS Naprzód Janów.
Zarząd klubu KKS Akuna Naprzód Janów informuje o organizacji wyjazdu dzieci roczników 1997-98 tj. grupy żaków starszych na turniej hokeja na lodzie do Kanady. Wycieczka planowana jest na początek września br. (możliwy również przełom sierpnia i września). Przewidywany czas pobytu to ok.10-12 dni.
Planowany jest pobyt oraz zakwaterowanie w Missisauga, mieście w południowym Ontario, będącym częścią metropolii Toronto (ok. 30 km od stolicy Ontario). Mississauga jest szóstym co do wielkości miastem Kanady z populacją ludności liczącą blisko 700 tys.
W rejonie miasta znajduje się siedziba główna tytularnego sponsora Naprzodu Janów, firmy Akuna, który w znacznym stopniu finansowo wspomaga klub w organizacji wyjazdu. Zarząd informuje również, że część niezbędnych środków udało się już zabezpieczyć u sponsorów (ich lista podana zostanie już wkrótce).
Wśród wielu atrakcji wyjazdu przewiduje się między innymi :
- rozegranie ok. 5,6 meczów hokeja, zarówno turniejowych jak i towarzyskich;
- zwiedzanie okolic Wodospadu Niagara;
- spotkania z polonią kanadyjską (szacuje się, że 33% mieszkańców Mississauga mówi po polsku);
- zwiedzanie Hockey Hall of Fame (znajdującej się w Toronto Hali Sław Hokeja, poświęconej historii hokeja na lodzie);
- odwiedzenie kompleksu Toronto Maple Leafs (jeśli w trakcie pobytu rozgrywany będzie spotkanie kontrolne drużyny – pójście również na mecz “Klonowych Liści”);
Na okres trwania pobytu młodych hokeistów w Kanadzie planowane jest uruchomienie specjalnej witryny internetowej, za pomocą której osobom zainteresowanym dostarczane będą kompleksowe informacje na temat całodziennych zajęć chłopców.
Dalsze szczegóły wyjazdu podane zostaną w okresie późniejszym.
_________________ - RSS - Facebook - Twitter
Turniej o Puchar Prezydenta Miasta Katowice [FOTO]
Przedstawiamy fotorelację z drugiego dnia Turnieju o Puchar Prezydenta Miasta Katowice. Turniej rozgrywany jest na lodowisku Jantor. W corocznej imprezie biorą udział chłopcy rocznika 97-98, czterech polskich i jednego węgierskiego klubu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum